KOPIATORER

Vi har A4 och A3 kopiatorer, i första hand från Toshiba, för svarta och färgutskrifter. Våra kopiatorer har möjligheter skriva ut på tjocka papper, banderoller, upp till 1200 mm längd. Du kan skriva ut material och kopiatorn sorterar, viker och häftar åt dig. Vi erbjuder också fakturaskanning, tags, mobila lösningar, allt för ett bra dokumentflöde. Nyttodata har utbildade säljare och tekniker samt ett nära samarbete med våra största printerleverantörer Toshiba och Brother.

Använder du din kopiator till att skanna stora mängder? Välj en skanner till kopiatorn som kan hantera upp till 300 ark och som kan skanna dubbelsidigt utan att vända på bladen och kopiatorn kan då komma upp i en skanningshastighet på 240 sidor per minut, i jämförelse med grundhastigheten 72 sidor per minut.

Kopiatorerna passar för enskilda företagare, små verksamheter, stora företag, kyrkliga samfälligheter, fastighetsmäklare, konstruktionsföretag för CAD-ritningar, kommuner och skolor.

Man kan också kalla en kopiator för kopieringsmaskin eller multifunktionsskrivare, flera kallar den även för skrivare med kopiator. Kärt barn har många namn. Funktionaliteten är detsamma med möjlighet att skriva ut, kopiera och skanna.

Vi har nya och begagnade kopiatorer i olika storlekar.

Väljer du Nyttodata som leverantör, får du flexibilitet, funktionalitet och trygghet!

MER INFO

Nyttodata-KOPIATORER KOSTNAD

KOSTNAD

Du kan köpa eller hyra kopiator med 0:- i uppläggningsavgift, 0:- i aviavgift. Ett alternativ är också att leasa kopiator. Vi är mycket flexibla. Vi har inga dolda avgifter.

Nyttodata-KOPIATORER MOBILA UTSKRIFTER M.M.

MOBILA UTSKRIFTER M.M.

Du kan skriva ut från mobilen till din kopiator. Arbetar du på flera kontor kan du använda dig av ”Follow me” lösning. Utskriften ligger lagrad på alla kopiatorer och utskriften kommer ut där du är.

Nyttodata-KOPIATORER TEXTTOLKNING

TEXTTOLKNING

Skanna in ett dokument som du inte har som originalfil. Sök efter text som finns på dessa dokument, fakturor eller brev. Det går att skanna dokument till Word och Excel, därefter kan du fortsätta att arbeta med dokumentet i datorn.

Nyttodata-KOPIATORER ANVÄNDARVÄNLIG

ANVÄNDARVÄNLIG

Färgskärm med touchfunktion, stora och enkla knappar. Du kan lägga upp genvägar t.ex. om du ofta skannar dubbelsidiga sidor till en viss person. Sköter du fakturor för flera företag kan du enkelt skanna så de hamnar i rätt mapp på servern eller i leverantörsfaktura systemet. Som hjälpmedel finns lyftarm för dokumentmataren.

Nyttodata-KOPIATORER FÄRDIGLAMINERAT PAPPER

FÄRDIGLAMINERAT PAPPER

Brukar du laminera papper? Glöm det, vi har ”färdiglaminerat” papper från A5-A3 storlek som du kan skriva ut på. De passar bra för utsatta miljöer, på anslagstavlor, smutsiga platser, CADritningar för utomhusbruk, i våta eller fuktiga utrymmen, i skogen med mera. Pappret finns i olika tjocklekar och storlekar.

Nyttodata-KOPIATORER VISITKORT, BANDEROLLER M.M

VISITKORT, BANDEROLLER M.M.

Skriv ut egna visitkort och banderoller. Visitkorten kan även användas till erbjudanden och hälsningskort. Banderoller upp till 1200 mm kan skrivas ut och hängas eller monteras i golvställ. Vi har även fästbara papper som kan monteras på golv och på annat material. De finns som runda, A4, A3 och i banderollängder.

Nyttodata Faktura

SCANNING AV FAKTUROR

Du kan skanna in fakturorna som en bild till affärssystemet som blir sökbara. Som tillval finns en fakturaskanningstjänst där fakturorna tolkas maskinellt och datan läggs in per automatik i systemet och blir sökbara.

EFTERBEHANDLARE M.M.

Har du behov av att sortera, vika, häfta eller hålslå i papper? Komplettera då med en efterbehandlare och kopiatorn gör detta åt dig. Med tags (personbrickor) eller en säkerhetskod väljer du att få utskriften när du är vid kopiatorn.

Nyttodata-KOPIATORER GARANTI

GARANTI

I våra kontrakt ingår det garanti på plats där arbete, mil och resa ingår. Ingen extra serviceavgift tillkommer! Nyttodatas auktoriserade tekniker hjälper dig med installation, felsökning och underhåll av kopiatorerna.

Sussie Carlström

Sussie Carlström

Jag har jobbat för Nyttodata sedan 1994 (tidigare på Svensk Nyttodata) och kopiatorer är ett av mina fokusområden. Företag kan ha speciella behov och jag tycker att det är roligt att ta fram kundanpassade lösningar. Jag har flera media som går att använda med våra kopiatorer, t ex dörrhängare, aktivitetsarmband, blometiketter, papper för smutsiga verkstäder, olika storlekar på papper som kan placeras på golv, väggar, vitvaror m.m. utan att lämna limrester. Det finns olika banderollställ för golvplacering, takupphängning eller skyltfönster

Rulla till toppen