PYRAMID BUSINESS STUDIO

Affärssystemet Pyramid växer med din verksamhet. Med hjälp av de olika modulerna kan affärssystemet byggas upp för att passa just din verksamhet. Pyramid Business Studio, kan köras lokalt eller/och via webben och finns i olika paketeringar såsom Pyramid Business Express, Pyramid Cloud. Det går också bra att köpa endast de moduler man önskar.

PYRAMID BUSINESS EXPRESS

Innehåller grundmodulerna:

PYRAMID CLOUD

Innehåller grundmodulerna:

ETT URVAL AV TILLÄGGSMODULER

Några av de moduler som går att köpa till utöver grundmodulerna

Upptäck PYRAMID BUSINESS STUDIO

När du är i gång med Pyramid Business Studio kan vi, Pyramidspecialister från Nyttodata, hjälpa till med anpassningar för att effektivisera er användning och utbilda er vid behov.

Tommy Spindel arbetar med att konfigurera utbilda och anpassa Pyramid för er verksamhet Det kan vara att lägga upp en EDI-koppling E-handel skräddarsyr ekonomprogrammet Pyramidexperten Pyramidkunniga

Tommy Spindel

Jag arbetar med att konfigurera, utbilda och anpassa Pyramid för er verksamhet. Det kan vara att lägga upp en EDI-koppling, E-handelslösning, CRM funktioner för ett konsultbolag, bygger upp system för spårbarhet av till exempel material, fisk eller kött. Jag lägger upp MPS för ett tillverkande företag eller gör anpassningar för ett hantverksföretag där teknikerna tidrapporterar via mobiltelefonen. Vi ser inga begränsningar i vilken bransch och storlek på företag och vart geografiskt kunden befinner sig.

Trustpilot
Rulla till toppen