PYRAMID

Vi har över 20 års erfarenhet av Pyramid och är auktoriserade återförsäljare.

Pyramid är affärssystemet som växer med din verksamhet. Du köper det du behöver, på de plattformar du behöver, till det antal användare som du behöver. Du kan köra Pyramid antingen i Windows, i din webbläsare eller i molnet i ett lättarbetat gränssnitt.

Pyramid består av fristående moduler som sammanfogas till ett affärssystem med hög kompetens, för både mindre och större företag. Vi har Pyramidkunder inom bland annat tillverkningsindustrin, livsmedelstillverkning, konsultverksamhet, grossistföretag och butiker.

Programmet är anpassningsbart för alla typer av företag då det är moduluppbyggt.

I Pyramid tillkommer det inga avgifter (förutom ev trafikavgifter) för transaktioner, skicka fakturor som PDF via e-post, sms-avisering m.m.

Nyttodata är en helhetspartner för Pyramid som kan hjälpa till med nulägesanalys, implementera affärssystemet och föra över data från annat system. Vi anpassar affärssystemet för att effektivisera och erbjuder utbildning vid behov. Allt samtidigt som vi skapar en driftsäkerhet och erbjuder en bra support.

PYRAMID GRUNDPROGRAM

PYRAMID BUSINESS STUDIO

Business Studio erbjuder full funktionalitet och är ett affärssystem som växer i takt med företaget. Programmet är moduluppbyggt som gör att du kan skräddarsy ditt affärssystem med just de funktioner du har behov av i din verksamhet och bransch. Pyramid finns både som webbversion och för lokal installation.

PYRAMID NOVA OFFICE

Affärssystemet med de ekonomiska basfunktionerna som är perfekt för det lilla företaget. Pyramid Nova Office är helt molnbaserat och kommer inte att installeras lokalt på datorn. Har du arbetat med något ekonomiprogram tidigare är detta enkelt att komma igång med.

Våra pyramidspecialister kan hjälpa till med vilken programvara som passar just dig.

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER INOM PYRAMID

Vi erbjuder vidareutveckling och implementering av Pyramid statistik phone edition attestering rotavdrag rutavdrag EDI-fakturor CRM-system mobilt affärssystem

PYRAMID KONSULTATION

Vi erbjuder vidareutveckling och implementering av Pyramid. Det kan vara att skapa eller anpassa olika blanketter, rapporter, prisinläsningar och sökfunktioner. Anpassningar som förenklar ert arbete i Pyramid såsom att lägga upp överskådliga tickers.

Pyramid affärssystem tidrapportering valutaorder uthyrning serienummer reklammation prisinläsning PDA order PDAlager PDAtillverkning miljöavgifter lagerplatser kassa butik e-handel

PYRAMID SUPPORT

Vi hjälper er så att ert dagliga arbete i Pyramid fungerar utan driftstörningar. Med fjärråtkomst kan vi felsöka snabbt oavsett vart du befinner dig eller så åker vi ut och felsöker i Pyramid på plats. Ring oss direkt när något oförutsett inträffar i Pyramid.

Nyttodata håller Pyramidutbildning så bli effektivare i Pyramid med hjälp av en datorutbildning distans eller på plats utbildningssal ekonomi skaffa butik med e-handelsmodul i Pyramid

PYRAMID UTBILDNING

Bli effektivare i Pyramid med hjälp av en utbildning! Det kan vara utbildning för nya användare, eller när du går över till nya rutiner, nya funktioner för er verksamhet eller vid en uppdatering. Vi på Nyttodata utbildar i Pyramid efter era behov!

Arbetar du i Pyramid och vill ha hjälp med till exempel momsredovisning fakturering eller bokföring leverantörsreskontra ekonomiprogram affärssystem Pyramidutbildning pyramidsupport

REDOVISNINGSTJÄNST

Arbetar du i Pyramid och vill ha hjälp med till exempel momsredovisning, fakturering eller bokföring? Vi hjälper dig med olika redovisningstjänster och du kan känna dig trygg, läs mer här!

Trustpilot
Rulla till toppen