FÖRSÄLJNING

Vad har du för frågor?

Vilka licenser behöver jag i min verksamhet? All data som jag har, vart är det bäst att lagra den?

Vilken programvara är lämpat för just mitt ändamål?

Hur får jag en kassalösning som passar min storlek av butik?

Vilken server och säkerhet behövs för mina behov?

Vilka konferensprodukter behövs till mitt konferensrum?

Fungerar IP-telefoni i min organisation?

Vad Nyttodata erbjuder!

Vi erbjuder en IT-lösning anpassad utefter era behov och önskemål.

Nyttodatas säljare hjälper gärna till genom hela processen och vill vara ditt beslutsstöd.

Vi finns här för att administrera era licenser, utveckla er IT och kontorsmiljö till det bästa.

Vi arbetar med produkter från marknadens ledande tillverkare som till exempel Microsoft, Lenovo, Fujitsu, HP, Samsung, Cisco, Ubiquiti, wx3, Telavox, Toshiba, Brother, Autodesk, Adobe och Pyramid med flera.

ETT URVAL AV VAD VI SÄLJER

Nyttodata_DRIFT & UNDERHÅLL

DATORER OCH TILLBEHÖR

Det finns datorer för alla ändamål, små och smidiga datorer till kraftfulla CAD- datorer, bildskärmar, headset, rollermouse, kablage, ergonomiprodukter, allt för att skapa en bra arbetsplats.

Nyttodata PROGRAMVAROR

PROGRAMVAROR

Några programvaror vi erbjuder är Adobe, Microsoft och antivirusprogram.

CAD-program med SketchUp Pro, ProgeCAD, Autodesk AutoCAD LT, och CADapplikationerna CADdirekt EL, CADdirekt Brand, CADdirekt Tele och CADdirekt VVS.

KOPIATORER

Vi har nya och begagnade A4 och A3 kopiatorer. Hyr, leasa eller köp er utrustning av oss. Behöver du fakturatolkning, personlig tagsfunktion, häftning eller vikning? Det finns flera lösningar. Läs mer här

Nyttodata BUTIKSLÖSNINGAR

BUTIKSLÖSNINGAR

Har du en butik eller försäljning på annan plats? Vi har kassalösningar med kassaapparat, kassaenhet med touchskärm, programvara, handskanner, kvittoskrivare, kassalåda, betalterminal och kunddisplay.

Nyttodata SÄKERHET & NÄTVERK

SÄKERHET & NÄTVERK

Vi erbjuder både avancerade och enklare lösningar inom nätverksteknik. Vi har hårdvara, programvara och tjänster för trådbundet eller trådlöst nätverk. Kameraövervakning, intrångsdetektering, brandvägg och router.

Nyttodata KONFERENSLÖSNINGAR

KONFERENSLÖSNINGAR

Vi har utrustningen för hela konferensrummet, skärmar, projektor, webbkameror, ljud och telefonutrustning. Oavsett storlek och utformning på era lokaler har vi en lösning och utrustning.

Nyttodata SKRIVARE

SKRIVARE

Laserskrivare, LED-skrivare, bläckstråleskrivare, plotter, etikettskrivare, 3D-skrivare kvittoskrivare och kortskrivare är några av de skrivarmodeller som vi erbjuder. Vi har förbrukning till de olika modellerna.

Nyttodata IP-TELEFONI

IP-TELEFONI

Växeltjänster, tilläggstjänster, operatörsavtal och hårdvara - vi har det som behövs för en bra företagslösning. Med denna molnbaserade telefonilösning går det att hantera funktioner för kösystem, statistik på svarstid, hänvisningssystem m.m

Nyttodata FÖRBRUKNING & MEDIA

FÖRBRUKNING & MEDIA

Vi har tonerkassetter, bläckpatroner, färgband, etiketter, plasttråd, plotterpapper, plastkort och kvittorullar Vi har även specialpapper för broschyrer, vädertåligt papper, banderoller i olika längder och bredder.

Mikael Ejdesör & Sussie Carlström Nyttodata

Mikael Ejdesör & Sussie Carlström

Vi arbetar som både säljare och konsulter. Vi besitter lång erfarenhet och arbetar för att vara en kompetent och pålitlig samarbetspartner. Valet av produkter och rätt tjänst är en viktig del och med hög kunskapsnivå och stort engagemang guidar vi dig fram till rätt lösning. Vi tar ansvar för alla led i försäljningsprocessen.

Boka oss gärna för ett förutsättningslöst möte, vi har så mycket mer att berätta än det som står på hemsidan.

Vill ni IT prata, ring oss på Nyttodata!

Rulla till toppen