IT-TJÄNSTER

Med hög kunskapsnivå erbjuder vi tjänster som förenklar och effektiviserar ert företags IT-användande. Vi är en IT- partner som engagerar sig i våra kunder och som har mångårig erfarenhet av lösningar som innefattar allt ifrån förstudier, leverans, installation, driftstöd, hosting, support och utbildning.

Nyttodata kan, som helhetsleverantör, hjälpa dig och ditt företag inför små och stora förändringar eller investeringar på IT-sidan. Våra konsulter kan driva eller hjälpa till med företagets IT-projekt från planering till genomförande. Tack vare en hög teknisk kompetens såväl som projekt-ledarerfarenhet kan vi täcka in alla delar som ett projekt går genom.

Molntjänster är möjligheten att hantera t. ex. program och/eller datalagring på extern resurs. En av fördelarna med molntjänster är tillgängligheten. Du har tillgång till ditt material var du än befinner dig så länge du har en fungerande uppkoppling.

INSTALLATION OCH UNDERHÅLL

Nyttodata_DRIFT & UNDERHÅLL

DRIFT & UNDERHÅLL

Vi hjälper er med den dagliga driften på plats eller på distans, oavsett storlek på er IT-miljö. Vi kan ta hand om helheten eller komplettera er befintliga IT-avdelning.

PYRAMID

Funderar du på vad som är bäst lösning för er verksamhet? Vi hjälper till med anpassningar, nyinstallation och utökning av funktioner för att systemet ska passa er verksamhet på bästa sätt. Vi är auktoriserade för Pyramid affärssystem.

KOPIATORER

Våra auktoriserade tekniker hjälper er med installation, felsökning och underhåll av era skrivare och kopiatorer. Vi erbjuder fakturaskanning, tags, mobila lösningar, allt för ett bra dokumentflöde. Läs mer här

SERVICEAVTAL

Vi skräddarsyr serviceavtal utefter era behov. Ni får bland annat anpassad prisbild och inställelsetid. Som avtalskund hos oss har ni dedikerad tekniker och blir prioriterad.

Nyttodata_INSTALLATION

INSTALLATION

Vi hjälper er med all installation av utrustning såsom bland annat datorer och tillbehör, bildskärmar, konferensrum, butik & kassalösningar, kameraövervakning, gästnät och IP-telefoni

Nyttodata_SERVERKOLL

SERVERKOLL

Få en daglig kontroll med vår tjänst 6-minutaren. Vi håller koll på loggfiler, backup, resurser, tjänster, lagringsutrymme, licenser och systemvarningar och därmed får ni en säker servermiljö.

MOLNTJÄNSTER

MOLNSERVERS

Vi erbjuder olika lösningar inom hostning via våra molnservrar. Vinsten för er är enkel skalbarhet vid ändring av användarantal. Vi erbjuder säker IT-miljö med regelbundna uppdateringar och backuper.

Nyttodata SERVERDRIFT

SERVERDRIFT

Vi kan drifta era servrar i vår skräddarsydda och närproducerade IT-miljö. Om du vill ha er fysiska server hos oss erbjuder vi en säker och kontrollerad serverlösning.

MICROSOFT 365

Vi hjälper er med korrekt licensform bland alla Microsoft program och tjänster. Vi erbjuder licenshantering, konfiguration, backup, underhåll och support.

Nyttodata Onlinebackup

ONLINEBACKUP

För att du inte ska förlora data, erbjuder vi bekymmersfri säkerhetskopiering via Nyttodata Onlinebackup. Vår tjänst för automatisk säkerhetskopiering via Internet. Backupen lagras i vår säkra IT-miljö.

WEBB

Vi hjälper er med domänregistreringar, domänförlängningar, hemsidor och sökmotoroptimering. Vi kan skapa och kundanpassa bokningsschema för olika ändamål.

E-POST

Som e-postleverantör erbjuder vi flera lösningar för hantering av e-post konton. Antivirus, antispam och backup ingår. Hos Nyttodata får ni e- post med säkerhet!

Emil Johansson Nyttodata It tjanster

Emil Johansson

Jag, precis som alla andra på Nyttodata, arbetar med IT- tjänster. En dag som IT-konsult kan vara väldigt varierande. Det kan innebära allt från att sitta på något av våra kontor och vara uppkopplad mot en kund i Skåne till att sitta i ett serverrum hos kund i Bohuslän för att uppdatera serverprogramvaran. Där emellan kan det bli arbete med installation av wifi ute på en ö, felsöka en kopiator eller återskapa en backup åt kund som har råkat ut för stöld, krasch eller virusattack.

Rulla till toppen